Abyste získali všechny trofeje, musíte dohrát nový South Park za černocha
Novinka Abyste získali všechny trofeje, musíte dohrát nový South Park za černocha

Abyste získali všechny trofeje, musíte dohrát nový South Park za černocha

Michal Burian

Michal Burian

10

K tomu ještě netradiční soutěž v prdění. Zkusíte svoje štěstí?

Reklama

Dnes pro vás máme dvě novinky o připravovaném RPGčku South Park: The Fractured But Whole. Nejprve se podíváme na trofeje, které byly předčasně odhaleny. Nebudeme vypisovat všechny, na seznam se můžete podívat zde. Místo toho se zaměříme na jednu důležitou věc.

Zisk všech trofejí a tím pádem i té platinové trofeje je spojen s barvou kůže hlavního hrdiny. Pro zisk jedné z trofejí je totiž nutné vytvořit si černého hlavního hrdinu a s ním projít hru na obtížnost Mastermind.

„Vytvořte hrdinu černé barvy a dokončete hru na obtížnost Mastermind,“ stojí v popisku zlaté trofeje The Token Experience, která odkazuje na jednoho z protagonistů seriálu Městečko South Park, který si kvůli barvě kůže zažil své.

Před nějakým časem se objevila informace, že barva kůže vašeho hrdiny ovlivní obtížnost, přičemž černý hrdina by znamenal nejtěžší obtížnost. Později tvůrci vysvětlili, že šlo o vtip. Jak je zdá, Ubisoft se rozhodl vtip využít a použít ho pro jednu z trofejí a zároveň jít ve stopách populárního seriálu.

Ubisoft ještě spustil netradiční soutěž „I am the fart”. Ta spočívá v tom, že máte natočit video, ve kterém se pochlubíte svým prdem. Autor nejlepšího příspěvku bude pozván do studia v San Francisku, kde bude jeho „talent“ nahrán a později využit ve hře. Své návrhy posílejte do 16. října. Více zde.

South Park: The Fractured but Whole vyjde 17. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama