AC: Brotherhood – odhalen obsah edic a HW nároky
Novinka AC: Brotherhood – odhalen obsah edic a HW nároky

AC: Brotherhood – odhalen obsah edic a HW nároky

Michal Burian

Michal Burian

12

Ubisoft před chvilkou potvrdil, že Assassin's Creed: Brotherhood vyjde v Evropě 18. března letošního roku a zároveň zveřejnil obsah speciálních edic a hardwarové nároky.

Reklama

Standardní edice bude obsahovat samotnou hru + Abstergo Project Update 1.0 and 2.0 and The Da Vinci Disappearance.

Kodex edice

Zatímco kusově omezená exkluzivní sběratelská edice Assassin's Creed: Brotherhood s názvem Kodex zahrne zajímavé předměty:

- Hru + aktualizace „Abstergo Project Update 1.0, 2.0“ a nejnovější DLC „Da Vinciho zmizení“ (obsahující nový obsah do hry pro jednoho i více hráčů).

- Původní kodex napsaný Altaïrem: kvalitní 60 stránková kniha odhalující historii asasínů a obsahující artworky ze hry Assassin’s Creed Bratrstvo.

- Detailní mapu Říma s plakátem na druhé straně (rozměry: přibližně 59 x 61 cm).

- Kartičky postav ze hry pro více hráčů: sběratelský set kartiček 16 postav, na které narazíte ve hře pro více hráčů s krátkým popiskem.

- Film Assassin’s Creed Lineage (s českými titulky): tento film (rozdělený do tří krátkých epizod) odhaluje příběh Eziova otce - Giovanniho Auditore (film je součástí bonusového disku).

- Exkluzivní bonusový disk hry Assassin’s Creed Bratrstvo obsahující souhrn dostupných videí o hře + galerii artworků a soundtrack na CD (22 skladeb) od světově uznávaného skladatele Jespera Kyda.

Exkluzivní obsah k odemčení:

- Postava do hry pro více hráčů: Harlekýn, smrtící asasín schovávající se za křiklavým kostýmem a úšklebkem ve tváři.

- Postava do hry pro více hráčů: Důstojník, nenápadný asasín schopný rychle a efektivně zavraždit svůj cíl.

- Mapa do hry pro jednoho hráče: Trajanské tržiště.

- Mapa do hry pro jednoho hráče: Akvadukty.

- Speciální zbroj pro Ezia.

Nutno zmínit, že do České a Slovenské republiky se může dostat malinko odlišná Kodex edice, jak nás varoval obchod Xzone.cz.

Speciální edice

- Samotná hra + Abstergo Project Update 1.0 and 2.0 and The Da Vinci Disappearance

Exkluzivní obsah k odemčení:

- Multiplayerová postava Důstojník: kradmý vrat, který umí rychle a efektivně zavraždit jakoukoliv osobu

- Exkluzivní singleplayerovou mapu Trajanké tržiště

Minimální hardwarové nároky:

OS: Windows XP (32 nebo 64 bit), Vista (32 nebo 64 bit), Win 7 (32 nebo 64 bit) Procesor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ nebo AMD Athlon X2 64 2.4GHZ Operační paměť: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista a Windows 7 Grafická karta: s 256 MB, kompatibilní s DirectX 9.0 a Shader Model 3.0 Zvuková karta: kompatibilní s DirectX 9.0 DirectX verze: DirectX 9.0 Místo na disku: 8 GB Ostatní: klávesnice, myš, volitelná gamepad

*Hra nepodporuje Windows 98/ME/2000/NT

Doporučené hardwarové nároky:

Processor: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz nebo AMD Athlon 64 X2 6000+ nebo lepší Grafická karta: GeForce 8800 GT nebo ATI Radeon HD 4700 nebo lepší Zvuk: 5.1 zvuková karta Ostatní: klávesnice, myš, optimální joystiq (Xbox 360 gamepad podporovaný Windows)

Podporované grafické karty:

ATI RADEON X1950, HD 2000/3000/4000/5000 sérieNVIDIA GeForce 7/8/9/100/200 série

"Česká verze hry byla přibližně před dvěma týdny úspěšně uzavřena a dokončena a po testování přímo v Ubisoftu můžeme prohlásit, že vše vypadá báječně. Samotný český master sloužící k výrobě hry by k nám měl dorazit během několika dní. Po krátkém ověření základních funkcí hru pošleme do výroby, abychom bezpečně stihli den evropské premiéry," informuje na svých stránkách distributorská společnost Playman.

"Jak je z obalu hry nebo systémových požadavků možné vyčíst, hra nevyžaduje neustálé připojení k internetu a hru pro jednoho hráče lze odehrát v offline režimu (po úvodním přihlášení). Nicméně vytvoření ubi účtu a neustálé připojení k internetu doporučujeme (stejná pravidla jako u ostatních titulů Ubisoftu), jinak nebudete moci využít všech vlastností, které hra nabízí (bonusový a odemykatelný obsah...)," dodává distibutor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama