AC: Brotherhood - PC verze odložena + beta příští měsíc
Novinka AC: Brotherhood - PC verze odložena + beta příští měsíc

AC: Brotherhood - PC verze odložena + beta příští měsíc

Michal Burian

Michal Burian

13

Francouzský vydavatelský dům Ubisoft oficiálně oznámil, že počítačová verze očekávané akční adventury Assassin’s Creed: Brotherhood vyjde se zpožděním + nové informace o plánované betě.

Reklama

U Ubisoftu je zvykem, že PC verze očekávaných her vycházejí později. Proč tomu tak je jste se společně se mnou mohli zamyslet v nedávném tematickém článku. Není tedy velkým překvapením, že i nejnovější Assassin’s Creed: Brotherhood vyjde nejdříve pro konzole (PS3 a X360) a až později na PC.

Ubisoft ve zprávě nezmiňuje, proč je PC verze odložena. Budeme si tak muset vystačit s faktem, že je v plánu až na první čtvrtletí roku 2011, zatímco majitelé PlayStation 3 a Xbox 360 se budou moci do Říma vydat již 19. listopadu aktuálního kalendářního roku.

Vydavatel dále potvrdil multiplayerovou betu. Ta odstartuje 8. října (pro USA již 14. září) a dostanou se do ní pouze hráči, jenž si předobjednali jakoukoliv verzi Assassin’s Creed: Brotherhood pro PlayStation 3 (standardní edice, Audiotore nebo Codex edice).

Beta nabídne devět různých postav a dvě kompletní mapy: Řím a Castel Gandolfo. Vyzkoušet si budete moci dva módy v maximálním počtu osmi hráčů. Konkrétně se jedná o módy Alliance, v němž se hráči rozdělí do dvou týmů, a Wanted.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama