AC: Brotherhood – první DLC k dispozici, druhé na cestě
Novinka AC: Brotherhood – první DLC k dispozici, druhé na cestě

AC: Brotherhood – první DLC k dispozici, druhé na cestě

Michal Burian

Michal Burian

8

Společnost Ubisoft oznámila, že první dodatečný obsah je již k dispozici na Xbox Live a PSN. Druhý je na cestě.

Reklama

První bezplatná aktualizace nazvaná Animus Project Update 1.0 přináší do Assassin's Creed: Brotherhood zbrusu nový herní mód a novou mapy pro multiplayer. Herní mód nese název Advanced Alliance a udělá z původního „lovu“ mnohem těžší a vychytanější herní zážitek. AA mód také bude odměňovat hráče, kteří se budou snažit hrát ve stealth stylu.

Slíbená mapa byla pojmenovaná Mont Saint-Michel a zavede hráče na francouzský ostrov poblíž Normandie, kde nechybí úzké ulice, vysoké věže a několikastupňová architektura.

Animus Project Update 1.0 je kompletně zdarma pro všechny hráče originální kopie.

Ubisoft zároveň oznámil, že Animus Project Update 2.0 vyjde v lednu a bude také zadarmo. Obsáhnout by měl další novou multiplayerovou mapu nazvanou Pienza, která je popisovaná jako perfektivní volné hřiště pro bitvy s možností kdykoliv se ukrýt v davu, a herní mód Chest Capture. Ten je jakousi obnovou klasického Capture the Flag, protože se v něm dva tříčlenné týmy budou snažit získat více nespecifikovanou bednu.

Pro úplnost dodejme, že konzolové verze Assassin's Creed: Brotherhood vyšly 19. listopadu aktuálního kalendářního roku (naší recenzi naleznete zde), zatímco PC verze bude následovat v únoru 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama