AC: Revelations – detaily, obrázky a debutový teaser
Novinka AC: Revelations – detaily, obrázky a debutový teaser

AC: Revelations – detaily, obrázky a debutový teaser

Michal Maliarov

Michal Maliarov

46

Ubisoft odhaluje další část puzzle jménem Assassin’s Creed. Pohleďte na premiérový teaser, čerstvé screenshoty ze hry, a také nějaké ty detaily.

Reklama

Jak jste se mohli dočást v našem preview, Assassin’s Creed: Revelations sleduje příběh Ezia Auditore, který se pouští po stopách svého předka Altaira, aby odhalil cestu k mocnému artefaktu, jenž pomůže zvrátit průběh pravěké války. Putování jej zavede do Konstantinopolu, jejímž nestabilním prostředím vládne armáda Templárů. Dozvěděli jsme se i něco navíc.

Okuste smrtící umění assassinů – v kůži Ezia ovládněte smrtící umění staršího a zkušenějšího assassína. S novými vychytávkami včetně vystřelovacího háku, uměním kutit bomby a vylepšeným Orlím viděním můžete zabíjet ve mžiku.

Buďte svědky návratu legendy – AC: Revelations vám dovolí se opět zhostit role legendárního assassína jménem Altair z původního titulu.

Pouť do Konstantinopolu – prozkoumávejte nové lokace, od pevnosti Masyaf až po exotický Konstantinopol, perlu Otománské říše šesnáctého století. Procházejte davy lidí na ulicích a okuste množství nových kultur.

Nové klíčové postavy univerza – potkejte nové zajímavé postavy, včetně přátelského master-assassína Yusufa Tazima, prince Suleimana a Sofie Sorto, prosté ženy, které patří srdce našeho hrdiny.

Ozkoušejte své schopnsoti proti kamarádům – multiplayerová zkušenost se vrací, tentokrát inovovaná a doplněná o nové módy, mapy, postavy, klany a editory.

Galerie

Ubisoft nás láká i premiérovým teaserem, který se má rozvinout do plnohodnotného traileru už 7.června letošního roku, tedy během výstavy E3. Zůstaňte s námi pro více informací ze světa Assassin’s Creed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama