AC: Revelations vyjde na všech platformách najednou?
Novinka AC: Revelations vyjde na všech platformách najednou?

AC: Revelations vyjde na všech platformách najednou?

Michal Burian

Michal Burian

16

Tvrdí to oficiální tisková zpráva vydavatelství Ubisoft. Český distributor je však na pochybách a upozorňuje.

Reklama

Francouzský vydavatelský dům Ubisoft ve svých tiskových zprávách o Assassin’s Creed: Revelations zmiňuje, že hra vyjde zároveň na PC a konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Tohoto ujištění se nám dostalo i dnes, když na redakční e-mail dorazila zpráva o nových detailech, jež jsme vám přinesli již včera.

Tisková zpráva zmiňuje následující: "Assassin Creed: Revelations se představí na Playstation 3, Xbox 360 a Windows PC letos v listopadu."

Nedalo nám to a kontaktovali jsme českou distributorskou společnost Playman, která se v České a Slovenské republice postará o vydání počítačové verze, zatímco konzolové má na starost Conquest. Tomáš Daněk z Playman nám po telefonu řekl, že Ubisoft opravdu počítá vydat najednou všechny tři platformy, zároveň ale upozorňuje, že takhle už to mělo být také u minulého dílu Brotherhood. Sami si vzpomínáte, jak to dopadlo.

A tak stále zůstává nejasné, jak to vlastně s PC verzí Revelations bude. Tomáš Daněk nás ovšem ujistil, že se vše vyjasní v záři či říjnu aktuálního kalendářního roku. Nezbývá tedy než čekat a doufat, že Ubisoft nesáhne po druhé možnost a nevydá Assassin Creed: Revelations až na jaře roku 2012. I když, čekání se u Bratrstva zajisté vyplatilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama