AC: Valhalla bude zřejmě větší než Odyssey
Assassin's Creed: Valhalla Novinka AC: Valhalla bude zřejmě větší než Odyssey

AC: Valhalla bude zřejmě větší než Odyssey

Martin Pritula

Martin Pritula

32
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4

Na toto téma se vyjádřil producent hry Julien Laferrière.

Reklama

Již od oznámení Assassin's Creed Valhalla se objevují informace o velikosti hry. Ačkoliv jsme doposud mohli slyšet, že Valhalla bude o něco menší než Odyssey, podle nynějšího vyjádření producenta hry Juliena Laferrière to nemusí to být pravda.

Pokud jde o rozsah hry, tak bych řekl, že je Valhalla asi o něco větší než Assassin's Creed Odyssey. Momentálně nemám k dispozici přesné údaje o délce hry, ale pro tuto hru jsme vytvořili nejen celou zemi, kterou je Anglie, ale také velkou část Norska. Ve hře máme i další lokace, ale o těch momentálně nemohu mluvit, a ty se také podílejí na velikosti hry. Valhalla není malou hrou, je titulem, který je ambiciózní, a který hráčům nabídne mnoho hodin zábavy.

Z tohoto vyjádření se tedy vyplývá, že by Valhalla naopak mohla být vůbec největším dílem série. To je, vzhledem k velikosti Odyssey, poměrně šokující představa, vezmeme-li v potaz, že mnozí Odyssey ani nerozehráli právě kvůli velikosti a takto rozsáhlá hra by tedy mohla být pro některé problém.

PS: A co si o takto rozsáhlých hrách myslíte vy? Vyhovuje vám to nebo byste byli raději, kdyby byl tento titul menší? Neváhejte se s námi podělit o své názory v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama