Activision Blizzard chystá filmy a seriály podle svých her
Novinka Activision Blizzard chystá filmy a seriály podle svých her

Activision Blizzard chystá filmy a seriály podle svých her

Martin Cvrček

Martin Cvrček

34

Pod značkou Activision Blizzard Studios vzniká seriál Skylanders a v plánu jsou filmy Call of Duty. Uvažuje se i nad seriálem na motivy Call of Duty.

Reklama

Nejspíš to byla jen otázka času. Společnost Activision Blizzard konečně proniká do sféry filmů a seriálů a založila studio s prostým názvem Activision Blizzard Studios. To bude mít na starosti filmy a seriály využívající značky, které Activision vlastní.

Studio v má v plánu filmy Call of Duty a podle všeho se uvažuje i nad vznikem televizního seriálu. Podobrobnosti o tom, jaké univerzum chystané snímky využijí, ale neznáme. Dočkáme se filmu či seriálu z prostředí Modern Warfare, Advanced Warfare, Black Ops nebo z druhé světové války? Nebo dojde ke vzniku nové větve pro použití na plátnech kin a televizních obrazovkách? Těžko říct.

Jak se ale zdá, první vlaštovkou Activision Blizzard Studios bude animovaný seriál Skylanders s názvem Skylanders Academy. V tomto případě už dokonce známe obsazení. Justin Long se ujme role Spyra, Ashley Tisdale propůjčí hlas postavě Stealth Elf, Jonathan Banks známý ze seriálu Perníkový táta (Breaking Bad) bude Eruptor a Norm Macdonald namluví Glumshankse. Dalších rolí se má zhostit Richard Horvitz a Harland Williams.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama