Activision chystá střílečku Walking Dead
The Walking Dead: Survival Instinct Novinka Activision chystá střílečku Walking Dead

Activision chystá střílečku Walking Dead

Michal Burian

Michal Burian

59

Telltale Games není jediným studiem, které pracuje na hře podle TV seriálu Walking Dead.

Reklama

Pokud nepatříte mezi příznivce adventur a rádi byste si hru podle televizního seriálu a komiksu Walking Dead zahráli, tak budete mít možnost. Společnost Activision totiž oznámila, že připravuje first-person střílečku Walking Dead.

Ta bude založena na TV seriálu Walking Dead a vyvíjí ji studio Terminal Reality (tvůrci Ghostbusters: The Video Game či BloodRayne).

Podle dostupných informací se titul zaměří na Daryla Dixona a jeho bratra Merla, kteří se chtějí dostat do bezpečí, konkrétně do Atlanty (hra se tedy odehrává před TV seriálem). Hráči se vžijí do Daryla, který se svým bratrem prožije nebezpečné chvilky svého života. Na cestě do bezpečí budou potkávat nejrůznější krvelačné zombie. Těm dobře slouží zrak, sluch i nos, nebude tedy vůbec lehké se jim vyhnout.

"Žádné místo není opravdu bezpečné pro Daryla a jeho bratra při cestě post-apokalyptickou krajinou státu Georgia."

Activision láká na možnost vybrat si postup hrou, budeme si moci zvolit nebezpečnou cestu, kdy na každém kroku budeme bojovat, nebo se plížit a doufat, že nás zombie neuvidí, nezaslechnout ani neucítí.

Zombie však nebude jediné nebezpečí, které na nás bude číhat. S rozumem a rozvahou budeme muset přidělovat hrdinům jídlo (mj. se starat i o zásoby) a taktéž šetřit munici, které nikdy nebude dostatek.

Activision nezapomíná ani na volbu hráčem. Během hraní potkáme nejrůznější postavy. Ty nám buď mohou pomoci, nebo ublížit. Sami se budeme moci rozhodnout, zda je necháme žít nebo ne. Třeba se z nich nakonec stane zombík.

FPS podle TV seriálu Walking Dead je naplánovaná na rok 2013 pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Na další informace si budeme muset počkat, sledujte oficiální stránky tituly, kde se již brzy objeví další detaily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama