Activision odhaluje Apache: Air Assault
Apache: Air Assault Novinka Activision odhaluje Apache: Air Assault

Activision odhaluje Apache: Air Assault

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Jako blesk z čistého nebe padlo oznámení vydavatele Activision, který představil nový simulátor vojenských vrtulíků Apache: Air Assault, jenž spatří světlo světa už tento podzim na PS3 a Xbox360.

Reklama

Vývoje se ujmulo ruské studio Gaijin Entertainment známé především RPG akcí X-Blades či leteckým simulátorem IL-2 Sturmovik: Birds of Prey a jak již název napovídá, titul posadí hráče do kokpitů vojenských válečných strojů Apache, jež se pochlubí nejmodernějším zbrojním arzenálem současnosti.

Úkolem ve hře bude předejít teroristickým útokům, a jak už všichni ví, nejlepší obrana je útok. Proto nasedneme do kokpitů a pokropíme nepřátele smrtí pěkně zezhora, to vše v nejžhavějších válečných zónách na Zemi. Celkově si zalétáme ve více jak 16ti misích rozdělených do několika částí a splníme klasické pozemní i vzdušné útoky na pobřeží Afriky, v horách Středního východu a v džungli Jižní Ameriky. Každá mapa je vytvořena pomocí vysoce detailních satelitních snímků, takže se můžeme těšit na vysokou míru detailů a reality.

„Žádná hra na konzolích nové generace nenabídla propracovanou simulaci vojenských vrtilníků, to se však změní,“ řekl David Oxford z Activision. „Apache: Air Assault nabízí zábavu pro ostřílené vojenské veterány, fanoušky simulátorů i pro občasné hráče, kteří prostě milují vyhazovat vše do vzduchu.“

V nabídce ovládání budou k dispozici dva módy – Arcade a Realistic. Již z názvu lze pochopit, že zatímco arkádový mód dovolí si jednoduše zalétat takřka komukoliv, realistický mód již bude vyžadovat určitou míru tréninku a přípravy.

Hra dokonce nabídne i kooperativní multiplayer, kdy se dva hráči v jednom vrtulníku spojí proti ostatním v klasických multiplayerových módech, mezi které patří např. Team Deatmatch, Ground Attack, CTF a mnohé další.

Vypadá to tedy nadmíru zajímavě. Jak moc, to se dozvíme na podzim, kdy má hra oficiálně vyjít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama