Activision potvrzuje NASCAR 2011 + galerie
Novinka Activision potvrzuje NASCAR 2011 + galerie

Activision potvrzuje NASCAR 2011 + galerie

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Vydavatel právě formálně potvrdil hru NASCAR The Game 2011, kterou jsme vám nedávno představili. Na svědomí ji bude mít studio Eutechnyx.

Reklama

„Je životně důležité zkusit nový přístup k tomu, co dělá tento sport tak populární,“ řekl Ed Martin ze studia. „Úzce spolupracujeme s NASCAR, s jezdci, s týmy, s tratěmi a sponzory pro vychytání všeho. Pro vyleštění hry, kterou si fanoušci zaslouží.“

„Fanouškovská základna NASCARu byla dlouhou dobu podceňována a my jím chceme přinést něco speciálního,“ dodal David Oxford z Activision.

Titul vám dovolí hrát buď za sebe, nebo za jakéhokoli reálného jezdce světa NASCAR, včetně představení 22 celosvětových tratí. K tomu máme očekávat mimořádně našponovaný model poškození aut, díky čemuž budou hromadné havárie tím největším extrémem ze všech licencovaných her na trhu.

Nebyla by to závodní hra bez pořádného multiplayeru, jehož se bude moci účastnit až 16 hráčů. Za veškeré počínání ve hře budeme odemykat NASCAR body, za které půjde odemykat odměny, vylepšení, speciální tratě a mnohé další.

Titul je připravován pro PS3, Xbox360 a Wii a očekává se v únoru roku 2011. První trailer spatří světlo světa již tuto sobotu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama