Activision se nebrání remasterům starších dílů Call of Duty
Call of Duty: Black Ops Novinka Activision se nebrání remasterům starších dílů Call of Duty

Activision se nebrání remasterům starších dílů Call of Duty

Michal Burian

Michal Burian

46

Eric Hirshberg by si nejvíce přál vylepšené díly Modern Warfare a první Black Ops na novou generaci konzolí.

Reklama

Není pochyb o tom, že vydavatelé aktuální generaci konzolí využívají pro vylepšování svých starších her, které nabízejí hráčům v přepracované kvalitě na PlayStation 4 a Xbox One. Už jsme se takhle dočkali třeba survival thriileru The Last of Us, akčního restartu série Tomb Raider a brzy bude následovat první díl Gears of War. Activision se zatím remasterům svých her brání, ale to by se mohlo brzy změnit.

Eric Hirshberg, výkonný ředitel společnosti Activision, se na téma remasterů rozpovídal v rozhovoru pro Game Informer, kde se přímo nebránil tomu, že by starší díly Call of Duty vyšly na novou generaci konzolí. On sám by si nejraději zahrál vylepšené díly prvního Modern Warfare a původní Black Ops. Zatím nic nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

Dle slov Hirshberga mohou být předělávky úspěšné v případě, že vývojáři remaster vezmou za správný konec. Je tak možné, že v jednom roce nevyjde pouze nové Call of Duty, ale také starší díly na PS4 a Xbox One.

Co byste tomu řekli, kdyby Activision vydal remaster Modern Warfare nebo Black Ops? Jaký díl byste si případně nejvíce přáli zahrát na PS4 a Xbox One?

Závěrem rozhovoru přišla řeč také na dodatečný obsah, který bude od letošního Black Ops 3 s měsíční exkluzivitou na konzolích PlayStation. Hirshberg prozradil, že díly Call of Duty se nejvíce po multiplayeru hrají právě na Xbox Live. Jedním z možných důvodů podle něj je časová exkluzivita DLC. To je nejspíš také důvod, proč se Sony rozhodla přihlásit o časovou exkluzivitu a nabídnout DLC nejprve svým hráčům. Zda to bude mít nějaký vliv, na to si budeme muset ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama