Activision se zaměří na Call of Duty
Call of Duty Novinka Activision se zaměří na Call of Duty

Activision se zaměří na Call of Duty

Michal Burian

Michal Burian

5

Activision zakládá speciální firmu, která se bude starat o digitální obsah pro Call of Duty sérii + plány do budoucna, výsledky a First Strike DLC pro PC a PS3.

Reklama

Activision potvrdil, že založil novou společnost, která má za úkol vytvořit digitální platformu Call of Duty a další digitální obsah.

Pod digitální platformou si podle dostupných informací máme představit speciální Call of Duty, které bude založeno na mikrotrasakcích.

Activision v Call of Duty sérii vidí v současné době velké zisky, protože poslední díl s podtitulem Black Ops se stal prvním titulem, který překonal hranici 650 milionů dolarů za prvních 5 dnů od vydání, a do února tohoto roku hrálo multiplayer přes 27 milionů hráčů.

Zároveň s touto zprávou jsme se dozvěděli, že First Strike DLC Call of Duty: Black Ops bude dostupné pro PS3 verze od 3. března tohoto roku, zatímco PC verze se objeví až v dubnu. V současné době je balíček k dispozici exkluzivně pro Xbox 360 verzi, kde se mu velmi daří – za prvních 24 hodin si First Strike DLC koupilo 1,4 milionů hráčů, což je o 25% více než u prvního DLC k Modern Warfare 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama