Activision stáhl z prodeje digitální verze svých komiksových her
Novinka Activision stáhl z prodeje digitální verze svých komiksových her

Activision stáhl z prodeje digitální verze svých komiksových her

Michal Burian

Michal Burian

12

Vypadá to, že Activision přišel o licenci a byl nucen stáhnout z prodeje digitální verze her s licencí Marvelu, včetně titulu Deadpool.

Reklama

Společnost Activision ze Steamu, PlayStation Network a Xbox Live Arcade záhadně stáhla digitální verze svých her, které byly vytvořeny na základě licence od firmy Marvel. Jde o Deadpool, Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Web of Shadows, Spider-Man: Shattered Dimensions, Spider-Man: Edge of Time, X-Men: The Official Game, X-Men Destiny a X-Men Origins: Wolverine.

Například Deadpool vyšel teprve v červnu loňského roku. Jde tak o překvapení, ke kterému se Activision nechce vyjádřit, pouze na svém Facebooku potvrdil, že hry byly skutečně staženy z digitální distribuce a už se nebudou prodávat.

Nejpravděpodobnějším důvodem tohoto jednání je zřejmě ztráta licence Marvelu. Firma měla důvod být již delší dobu nespokojena s kvalitou her od Activisionu a možná se obě strany dohodly na ukončení spolupráce, respektive na tom, že stávající dohoda nebude prodloužena. Že by právě kvůli tomu Activision tolik spěchal s vydáním Deadpool, a to i přesto, že byl nedodělaný a neobsahoval vše, co nám vývojáři/lidé z PR slibovali? Nebo se Activision sám rozhodl a vzdal se licence? To se snad brzy dozvíme.

Pokud vás zajímá, co bude s pokračováním The Amazing Spider-Man (novinka zde), tak můžete být v klidu. Activision potvrdil, že hra je stále ve vývoji a vyjde zároveň s uvedením celovečerního filmu, tedy někdy na jaře pro PC, PS4, Xbox One, PS3, X360, Wii U a 3DS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama