Activision vyvíjí hru s využitím licence filmu Battleship
Battleship Novinka Activision vyvíjí hru s využitím licence filmu Battleship

Activision vyvíjí hru s využitím licence filmu Battleship

Michal Burian

Michal Burian

10

Tvůrci Front Mission Evolved pracují na akci Battleship.

Reklama

Vydavatelská společnost Activision na květen letošního roku pro konzole PS3 a Xbox 360 chystá akci se strategickými prvky s využitím licence připravovaného filmu Battleship.

Vývoj dostalo na starost studio Double Helix, které se podepsalo pod Front Mission Evolved či Silent Hill: Homecoming.

Hra nebude vycházet z filmové předlohy, pouze využije její základ netradiční FPS. Příběh nás zavede na ostrov, kde přistála mimozemská loď. Cizáci začali obsazovat ostrov, což se rozhodla zastavit armáda, které budeme velet.

Bojovat budeme nejen na samotném ostrově, ale také na moři. K dispozici bude akční pohled z první osoby a rovněž kapitánský mód. Ten nám zajistí přehled na bojišti v mřížkovém stylu, kde budeme moci žádat o podporu, rozmisťovat jednotky apod.

Tvůrci si prý dávají záležet také na taktické stránce hry. Budeme muset sbírat mimozemské věci, za něž budeme kupovat power-upy. Ty nám dovolí opravit loď, vyléčit jednotky či získat různé bonusy, včetně časově omezené kontroly nad torpédoborcem (cca 20 vteřin).

Časopis Game Informer dále dodal, že hra neobsahuje žádný multiplayer a nejde o deskovou hru. Tak uvidíme, co z toho nakonec vyleze. My jsme z titulu zmateni a v praxi si to moc nedokážeme představit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama