Activision zřejmě chystá sérii Dance Hero
Novinka Activision zřejmě chystá sérii Dance Hero

Activision zřejmě chystá sérii Dance Hero

Michal Burian

Michal Burian

1

Podle zahraničních zpráv Activision na hudební hry zas až tak moc nezanevřel. Chystá totiž zřejmě novou sérii, která má nést název Dance Hero.

Reklama

Minulý měsíc Activision oznámil, že končí s hudební sérii Guitar Hero a zaměří se pouze na ziskové oblasti svého podnikání. Kolegové ze serveru Kotaku však přišli s tvrzením, že Activision tak úplně na hudební hry nezanevřel.

Activision podle dostupných informací požádal o obnovení ochranné známky pro název Dance Hero, který si zaregistroval již v roce 2008, a v současné době má pracovat právě na prvním titulu této nové série.

První díl Dance Hero pravděpodobně zahrne skladby od Jay Sean, The Prodigy, Timbaland a Afrodice. Dočkat bychom se tak mohli písniček 2012, Out Of Space, The Way I Are a Take Over Control, na které budeme pravděpodobně tancovat před obrazovkou za pomoci pohybového ovládání.

Vůbec se nedivíme, že se chce Activision do tohoto žánru opět vydat. Vždyť Just Dance od Ubisoftu je velmi oblíbený (druhý díl prodal od října 2010 ve Velké Británii již milion kusů), což se dá říci také o Dance Central.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama