Adventura Silence nakonec pro všechny hlavní platformy
Novinka Adventura Silence nakonec pro všechny hlavní platformy

Adventura Silence nakonec pro všechny hlavní platformy

Michal Burian

Michal Burian

5

Záchrana malé sestřičky v nebezpečném světě s tajemnými bytostmi.

Reklama

Fanoušci adventur se mohou na konci letošního roku těšit na titul Silence: The Whispered World 2, který vyjde na PC, Mac, Xbox One a nově také pro PlayStation 4.

Silence je 3D adventura, ve které teenager Noah ztratí svou malou sestřičku Renie v nebezpečném světě zpustošeného válkou. Doufá, že ji najde v Silence/tichu. Pátrání po Renie hráče zavede do vizuálně působivého a emocionálního dobrodružství, kde budou řešit spoustu hádanek kolem Noe a jeho sestry ve snovém Silence.

Společně se svou sestrou vstoupí Noe do skupiny rebelů v čele s odhodlanou dívkou jménem Kyra. Jde o poslední baštu odporu proti hrozným seekerům - tajemné bytosti se stále větší populací, zatímco lidí je méně a méně. Neo a hráč musejí najít cestu zpět domů z tohoto nebezpečného místa.

„Dostali jsme souhlas společnosti Sony. Těšíme se, až bude Silence k dispozici na PlayStation 4. Díky tomu je Silence plnohodnotným multiplatformním projektem. Poprvé můžeme vydat hru na současnou generaci konzolí, která je důležitým základním kamenem pro společnost,“ řekl Steffen Boos, manažer studia Daedalic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama