Adventura Toonstruck dočasně zdarma na GOG.com
Toonstruck Novinka Adventura Toonstruck dočasně zdarma na GOG.com

Adventura Toonstruck dočasně zdarma na GOG.com

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Představují se Christopher Lloyd, Tim Curry a další hvězdy.

Reklama

V obchodě GOG.com už nějakou dobu probíhají velké letní slevy, díky nimž jsme se nově dočkali další možnosti získat nějakou tu hru zdarma. Tentokrát jde o Toonstruck, adventuru z roku 1996 od studia Burst a Interplay, která se svého času mohla pyšnit zejména svými animacemi, svérázným vizuálním stylem, příšerným obrázkem na obalu a hvězdným obsazením. Při hraní tak uslyšíte například Christophera Lloyda (Návrat do budoucnosti), Dana Castellanetu (originálního dabéra Homera a asi 80 % dalších postav v seriálu Simpsonovi) nebo Tima Curryho (Sám doma 2).

Jestli si chcete Toonstruck zahrát nebo ho alespoň mít do budoucna ve své knihovně, postačí jako obvykle přihlásit se nebo zaregistrovat na GOG.com, navštívit hlavní stránku obchodu a kliknout na panel s motivem hry, odpočtem a tlačítkem "Get it FREE". Po kliknutí se vám již hra objeví v knihovně a můžete ji stahovat nyní nebo kdykoliv později, protože vám již zůstane.

Toonstruck, nyní poháněný za pomoci ScummVM, přitom podporuje nejen Windows, ale i Mac a Linux. V době psaní této novinky už nicméně zbývá něco málo přes 6 hodin na to, abyste hru aktivovali, takže jestli máte o Toonstruck zájem, raději moc neváhejte. Ano, asi jsme na akci měli upozornit trochu dřív, ale to víte, horko. Na to se v posledních dnech může přece vymlouvat každý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama