Age of Empires 4 uvidíme v rámci X019
Novinka Age of Empires 4 uvidíme v rámci X019

Age of Empires 4 uvidíme v rámci X019

Michal Burian

Michal Burian

9
Platformy Windows PC

Akce pro fanoušky se koná v Londýně.

Reklama

Na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem jsme se dozvěděli detaily o připravované definitivní edici Age of Empires II. Ta vyjde 14. listopadu letošního roku a následuje kroky prvního dílu. Důležité je, že bude k dostání nejen v Microsoft Store, ale také na Steamu i v rámci předplatného Xbox Game Pasu. O očekávaném Age of Empires 4 ale v Kolíně nad Rýnem nepadlo ani slovo. Až do dnešního dne.

Aaron Greenberg z marketingového oddělení Microsoftu redaktorům GameStaru prozradil, že o Age of Empires 4 se více informací dozvíme 14. listopadu. V tento den vychází nejen Age of Empires II: Definitive Edition, ale rovněž startuje třídenní akce X019 pro fanoušky Xboxu a Microsoftu v Londýně.

Na Age of Empires VI pracuje studio Relic Entertainment, které vytvořilo sérii Company of Heroes a pracovalo na Warhammer 40,000: Dawn of War nebo Homeworld. Microsoft má s Age of Empires zdá se velké plány, kvůli této real-time strategii založil samostatné studio, které vede Shannon Loftis, generální ředitel Microsoft Studios Publishing.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama