Age of Empires: Online za 448 Kč
Age of Empires Online Novinka Age of Empires: Online za 448 Kč

Age of Empires: Online za 448 Kč

Michal Burian

Michal Burian

8

Předobjednejte si Premium Content Pack Age of Empires: Online a získejte navíc výhody, které neobsahuje digitální verze.

Reklama

V našem obchodě Xzone.cz vám od dnešního dne nabízíme očekávanou strategii Age of Empires: Online za 448 Kč. Na rozdíl od digitální verze obsahuje Premium Content Pack následující:

- Prémiovou řeckou civilizaci a odemknutí vzácných a epických položek, Player vs. Player arenu, 40+ hodin hraní, úžasné technologie a mnoho více…

- Windy's Wild Widgets Store vám dovolí nakupovat a prodávat speciální položky

- Hotkey quick reference card

- Exkluzivní plakát a karty s nápovědou

- Instrukce ke stáhnutí free-to-play verze

Přejete si nechat zaslat kód na e-mail? Zvolte platbu převodem nebo platební kartou a napište nám e-mail s žádostí o zaslání kódu. V případě bankovního převodu navíc s potvrzením o provedení Vaší platby a kód Vám ihned pošleme. Hra vychází 16.8. 2011.

Co je Age of Empires: Online?

Další kapitola nejprodávanější série Age of Empires Age s podtitulem Online bude v prémiové verzi obsahovat bonusový obsah a možnosti, které ve volně stažitelné verzi nebudou. Bude obsahovat navíc dvě z největších starověkých civilizací - Řekové a Egypťané, nabízí více než 40 hodin hraní, Booster Pack s novým herní módy a další! Hráči budou moci rozšiřovat své říše a hledat nová dobrodružství.

Bude to největší hra série, Age of Empires Online navíc nabídne i nové sociální interakce, přizpůsobení MMORPG gameplay, kooperativní a kompetitivní mód a výrobu i prodej různých předmětů

AOE Online samozřejmě nabízí i klasický RTS gameplay, hráči budou budovat mocné říše, spravovat své zdroje, získávat odměny a vlastními způsoby boje obsazovat nové světy. Aktivní vesničané, epičtí válečníci a historická architektura, to vše v novém Age of Empires Online, ve kterém vy vládnete!

Chcete se o hře dozvědět více? Přečtěte si naše preview s dojmy z bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama