Age of Wonders 3 je na Steamu dočasně k dispozici zdarma
Age of Wonders 3 Novinka Age of Wonders 3 je na Steamu dočasně k dispozici zdarma

Age of Wonders 3 je na Steamu dočasně k dispozici zdarma

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6
Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

Epic Games Store naopak umožňuje získat během následujícího týdne první díl Torchlight.

Reklama

Nemáte o víkendu co hrát, holdujete tahovým strategiím a zároveň se vám nechce platit? V takovém případě by vám mohla přijít vhod skutečnost, že společnost Paradox Interactive právě rozdává na Steamu Age of Wonders 3 od studia Triumph, a to po dobu několika následujících dnů.

Hra vydaná v roce 2014 je k dispozici zdarma do 15. července 2019, konkrétně do 19:00 našeho času, a pokud si ji do tohoto data přidáte do knihovny, již vám zůstane a budete ji moci hrát a stahovat kdykoliv v budoucnu. Jestliže máte o Age of Wonders 3 zájem, postačí se přihlásit na Steam, navštívit stránku obchodu hry a kliknout na zelené tlačítko "Přidat na účet". Pak již můžete vesele stahovat a hrát, a to i když patříte mezi uživatele Macu nebo Linuxu.

Tim "hráči jsou pro nás vždy na posledním místě" Sweeney z Epicu by asi vyskočil z kůže, kdyby na chvíli přestal psát nesmysly na Twitter a viděl, jak si troufáme míchat informace spojené se Steamem, jenž je třeba zašlapat do země, a Epic Games Storem, který si přece zaslouží každou exkluzivitu na světě. Ale my to stejně uděláme, protože není od věci vás informovat, že přes Epic Games Store a jeho launcher je možné od dnešního dne až do příštího čtvrtka získat zdarma první díl diablovky Torchlight. V tomto případě postačí navštívit produktovou stránku a po kliknutí na tlačítko s přeškrtnutou cenou a textem "FREE" postupovat dle instrukcí. Za týden hru vystřídá Limbo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama