Age of Wonders: Planetfall v druhé polovině prázdnin
Age of Wonders: Planetfall Novinka Age of Wonders: Planetfall v druhé polovině prázdnin

Age of Wonders: Planetfall v druhé polovině prázdnin

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zajímavé frakce, intenzivní tahové boje, diplomacie nebo vývoj technologií.

Reklama

V druhé polovině letních prázdnin si příznivci strategií přijdou na své. Studio Triumph prostřednictvím společnosti Paradox uvedete na trh pokračování tahové série Age of Wonders.

Age of Wonders: Planetfall vyjde přesně 6. srpna na počítače, PlayStation 4 a Xbox One a zaměří se na sci-fi. Podíváte se do temného kosmického věku padlé galaktické říše, abyste se postarali o budoucnost svého lidu. Vybírat budete jednu ze šesti jedinečných frakcí, od militantních Vanguardů až po amazonské jezdce na dinosaurech a cyborg-zombies. U každého národa musíte zapojit svou inteligenci, jejich vojenskou sílu, diplomacii, zkoumat a setkávat se s dalšími přeživšími. Při tom všem odhalíte historii rozpadlé civilizace, budete bojovat, budovat, vyjednávat a vylepšovat svou technologii.

Čeká na vás singleplayerová kampaň, náhodné skirmish mapy a online multiplayer. Boje jsou ve všech případech tahové a intenzivní s přizpůsobitelnými jednotkami a zničitelným prostředím. Svého cíle můžete dosáhnout dobytím, diplomacií nebo technologií pro soudný den.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama