Agents of Mayhem jde ve šlépějích Saints Row
Agents of Mayhem Novinka Agents of Mayhem jde ve šlépějích Saints Row

Agents of Mayhem jde ve šlépějích Saints Row

Michal Burian

Michal Burian

7

Bláznivá akce se předvádí v novém traileru a odhaluje datum vydání. <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Na nové Saints Row nebo Red Faction si musíme počkat, místo očekávaných pokračování těchto dvou sérií pracuje studio Volition na zbrusu nové značce. Agents of Mayhem spadá do universa bláznivého Saints Row, čemuž odpovídá i nejnovější trailer. V něm si ověříte, že Agents of Mayhem jde ve šlépějích svého předchůdce.

Agents of Mayhem vyjde 18. srpna letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Jde čistě o singleplayerovou hru, kde se ujmete týmu trojice agentů, mezi nimiž můžete libovolně přepínat, přičemž si můžete sámi zvolit, jaké agenty do své tříčlenné party začleníte. V současné době víme o 12 hrdinech, každý oplývá různými schopnostmi a svéráznými herními styly, lze je dále vylepšovat.

Agents of Mayhem se točí okolo konfliktu dvou frakcí. Agenti tvoří skupinu MAYHEM, což je zkratka pro Multinational AgencY for Hunting Evil Masterminds. Tato frakce je financovaná korporací Ultor, kterou můžete znát ze Saints Row i Red Faction, a proti ní stojí nepřátelská skupina padouchů LEGION, tedy League of Evil Gentlemen Intent On Obliterating Nations. Ta už stihla zaútočit na různé národy světa a nyní pod vedením jistého Doctora Babylona chystá devastující útok na jihokorejský Soul, čemuž se samozřejmě snaží zabránit MAYHEM. A právě v Soulu se hra odehrává.

Závěrem jsme se dozvěděli, že Agents of Mayhem nevyjde na Nintendo Switch.

Připomeňme, že společnost Deep Silver v aukci o majetek zkrachovalé THQ koupila Volition a značku Saints Row za 22,3 milionu dolarů, zatímco práva na Red Faction patří Nordic Games (nyní THQ Nordic).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama