Agents of Mayhem spadá do univerza Saints Row
Agents of Mayhem Novinka Agents of Mayhem spadá do univerza Saints Row

Agents of Mayhem spadá do univerza Saints Row

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Oficiální web prozradil několik podrobností o hratelných postavách, herním enginu nebo provázanosti se světem Saints Row.

Reklama

Pokud jde o včera oznámený projekt Agents of Mayhem od tvůrců Saints Row a Red Faction ze studia Volition, největší a prakticky jedinou pozornost na sebe strhlo pokrytí hry serverem IGN. O něco později ale došlo ke spuštění oficiálního webu, který odhaluje další detaily.

V první řadě je nutno podotknout, že včera došlo k menšímu nedorozumění v případě počtu hratelných agentů. Již oznámená trojice není jediná, hratelných agentů je ve skutečnosti 12. Další budou odhaleni časem.

Faktem ale zůstává, že se hráč ujme týmu tří agentů, mezi nimiž může libovolně přepínat, přičemž si může sám zvolit, jaké agenty do své tříčlenné party začlení. Hrdiny oplývající různými schopnostmi a svéráznými herními styly lze také dále vylepšovat.

Hra se přitom točí okolo konfliktu dvou frakcí. Agenti tvoří skupinu MAYHEM, což je zkratka pro Multinational AgencY for Hunting Evil Masterminds. Tato frakce je financovaná korporací Ultor, kterou můžete znát ze Saints Row i Red Faction, a proti ní stojí nepřátelská skupina padouchů LEGION, tedy League of Evil Gentlemen Intent On Obliterating Nations. Ta už stihla zaútočit na různé národy světa a nyní pod vedením jistého Doctora Babylona chystá devastující útok na jihokorejský Soul, čemuž se samozřejmě snaží zabránit MAYHEM. A právě v Soulu se hra odehrává.

Tvůrci navíc potvrdili, že Agents of Mayhem jsou skutečně součástí většího univerza, do kterého spadá i Saints Row, a fanoušci oblíbené gangsterské série se prý mohou těšit na pár překvapení, která budou odhalena později. Celkově je ale Agents of Mayhem novou značkou zaměřenou na nové postavy, novou hratelnost a nový otevřený svět.

Hru navíc pohání zcela nový engine vytvořený speciálně pro hardware aktuálních PC a současných konzolí, takže Agents of Mayhem neběží na enginu posledních dílů Saints Row.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama