Agony musí projít cenzurou. Na PC půjde odstranit
Agony Novinka Agony musí projít cenzurou. Na PC půjde odstranit

Agony musí projít cenzurou. Na PC půjde odstranit

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

U konzolových verzí to bohužel není z technického a právního hlediska možné.

Reklama

Před necelým měsícem byl pekelný horor Agony odložen, vývojáři ze studia Madmind si vyžádali více času, aby mohli vše doladit, vyleštit a odstranit různé chyby a bugů. Jak se ale zdá, odklad byl nutný i z dalšího důvodu.

Aby Agony mohlo vyjít na konzolích a zároveň se zajistilo věkové doporučení M, museli tvůrci sáhnout k nepopulární cenzuře. V opačném případě by obdržel titul rating Adults Only (AO), což by ohrozilo zisky a zároveň znemožnilo vydat Agony na konzole.

Není překvapením, že má Agony problém s ratingem. Hra nás zavede do samotného pekla, kde o drsné a násilné scény nebude nouze. Pokud vám ale cenzura vadí a myslíte si, že budete kvůli ní o něco ochuzeni, tak alespoň na PC si budete moci stáhnout volitelnou aktualizaci a cenzuru vypnout. U konzolových verzí to prý není z technického a právního hlediska možné.

Snad se brzy dozvíme přesné datum vydání. Agony očekávejte na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Agony je psychologický survival horor, který se prezentuje hodně zajímavou atmosférou. Za projektem stojí polské nezávislé studio Madmind, které je složeno z bývalých vývojářů z CD Projektu a Ubisoftu.

Agony se hraje z pohledu první osoby a vypravíme se v něm do hlubin pekla, kde se vžijeme do týrané duše. Nepamatujete si na svou minulost a budete se snažit najít cestu z pekla. Postupně si budete osvojovat schopnosti a sílit. Časem dokážete ovládat jiné lidi a slabší démony. Rychle zjistíte, že jedinou cestou z pekla je jakási bohyně. Důležitý bude průzkum nepřátelského prostředí a interakce s ostatními dušemi.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama