Agony Unrated zdarma pro majitele původní hry
Agony Novinka Agony Unrated zdarma pro majitele původní hry

Agony Unrated zdarma pro majitele původní hry

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

Necenzurovaná verze vyšla na Steamu.

Reklama

Madmind Studio si z nás dělají dobrý den. V tiskové zprávě zveřejněné před deseti dny jasně stálo, že Agony Unrated je samostatný titul za 15 euro (nyní za 12,49 euro, při slevě za 11,24 euro), který bude pro majitele původního Agony s 90% slevou. Včera Agony Unrated bylo zveřejněno na Steamu a vše je jinak. Naštěstí ku prospěchu hráčům. Vývojáři se rozhodli dát hru držitelům Agony zdarma, bez dalších investic. Stačí mít v knihovně Agony a Agony Unrated si jednoduše přidáte zdarma.

Pokud čekáte na konzolovou verzi, tak ta v současné době nebude. Nelze vydat bezplatné DLC ani samostatnou hru. Přicházejí v úvahu akorát fyzické verze. Vše záleží na tom, zda Madmind Studio naleznou vydavatele, kterému se bude chtít do rizika jít. Originální Agony nedopadlo zrovna nejlépe. Proto tvůrci spoléhají na komunitu a prodeje Agony Unrated na Steamu. Jenom tak mohou nějaké firmě ukázat možný potenciál konzolových verzí.

Více o Agony Unrated jsme napsali zde. Ve zkratce jde o necenzurovanou verzi, takovou, která nám byla původně slibovaná už u Agony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama