AirMech Wastelands je akční RPG s důrazem na strategické prvky
Novinka AirMech Wastelands je akční RPG s důrazem na strategické prvky

AirMech Wastelands je akční RPG s důrazem na strategické prvky

Michal Burian

Michal Burian

Hráče zavede do alternativní budoucnosti po globálním zhroucení moderní civilizace.

Reklama

V alternativní budoucnosti se moderní civilizace globálně zhroutila a jen pár přeživších dokáže čelit následkům. Vy jste jedním z mála kvalifikovaných přeživších, kteří jsou schopnosti zprovoznit a udržovat v chodu mechanické létající mechy. Vaše dobrodružství započte někdy v pustině, kde byl dříve střed Ameriky. Postupně se stanete vůdcem odboje se schopností vybudovat vlastní armádu.

Takhle popisují tvůrci ze studia Carbon Games svůj projekt AirMech Wastelands, který je akčním top-down RPG s velkým důrazem na prvky ze strategických her. Nejprve si vytvoříte svého vlastního pilota, jenž bude postupně získávat lepší statistiky a skilly, abyste mohli za určitý čas obsluhovat další mechy a bojovali s nimi proti nepřáteli. I létajícího mecha budete moci přizpůsobovat a různě vylepšovat.

Carbon Games slibují obrovskou oblast světa, kterou budete moci prozkoumávat. V průběhu příběhu budete plnit všelijaké mise, včetně misí zaměřených na stealth s infiltrací nepřátelských základen pro získávání technologií AirMech. Díky těmto technologiím získáte jedinečné upgrady pro své mechy, abyste z nich udělali pořádné válečné stroje.

To vše si budete moci užít v singleplayeru nebo kooperaci s dalšími přáteli. Lákavě zní možnost vlastních misí, stejně tak velká míra znovuhratelnosti ve formě časově omezených událostí, v nichž můžete získat velmi zajímavý loot.

AirMech Wastelands se v současné době nachází v předběžném přístupu na Steamu, kde by měl být pouze po dobu jednoho měsíce. Vývojáři tímto způsobem chtějí otestovat technickou stránku hry. Cena je stanovena na 20 euro, do 1. prosince je za 17,99€.

Zdroj: PCGamesn.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama