Akademii Honnouji navštívíme v ​Kill la Kill: IF už 26. července
Novinka Akademii Honnouji navštívíme v ​Kill la Kill: IF už 26. července

Akademii Honnouji navštívíme v ​Kill la Kill: IF už 26. července

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Podívejte se na obsah limitované edice.

Reklama

Bojovku Kill la Kill: IF nakonec v Evropě vydá Arc System Works ve verzích pro PlayStation 4, Switch a přes Steam i pro PC 26. července, což je jen o den později, co se titul dostane do prodeje v Japonsku.

Kromě standardní verze bude v prodeji i limitovaná edice, vycházející z podoby dříve oznámené japonské limitované edice. Prodávat se bude po celém světě za 99,99 dolarů, ale v Evropě je její množství omezeno na pouhých 1 500 kopií, které navíc budou k dispozici pouze u vybraných prodejců ve Velké Británii, Francii, Španělsku, Švýcarsku a možná ještě v dalších zemích.

Co za bezmála sto dolarů dostaneme? Kromě exkluzivní krabice s originální ilustrací od návrháře anime postav Sushia, bude Limited Box Kill la Kill: IF obsahovat další tři předměty.

Jde o originální artbook, naplněný produkčními materiály včetně ilustrací a vizualizací pozadí, 3D modely a další materiály, na jejichž výběr a editaci dohlížel Sushio a původní tým, stojící za anime. Dále původní soundtrack s úplně každou skladbou, použitou ve hře a klíčenku Mak-Roquette Squishy. Na obsah limitované edice se můžete podívat níže pod trailerem.

Na dalších obrázcích je přebal hry Kill la Kill: IF a ukázka plakátů, které budou v Japonsku přibaleny ke hrám jako bonus u různých prodejců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama