​APlus Games ​pracuj​í na hře Kill La Kill
Novinka ​APlus Games ​pracuj​í na hře Kill La Kill

​APlus Games ​pracuj​í na hře Kill La Kill

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

​Arc System Works toho o Kill La Kill the Game zatím moc neprozradil.

Reklama

Vydavatel bojovky BlazBlue, společnost Arc System Works, a studio APlus Games, tvůrci titulu Little Witch Academia: Chamber of Time, nedávno oznámili vývoj hry na motivy mangy a anime Kill la Kill. Prozatím toho o hře moc nevíme, jen že půjde o bojovku s názvem Kill la Kill the Game, vycházející ze vzhledu animačního Studia Trigger a že bude vydána někdy v roce 2019. Bohužel zatím neznáme ani platformy, pro které je připravována.

Více informací bychom se o Kill la Kill the Game měli dozvědět na Anime Expu 2018, které se bude konat od 5. do 8. července v Los Angeles. Detaily by měl prozradit návrhář postav z Kill la Kill Sushio a tvůrce Hiromi Wakabayashi, kteří se akce zúčastní.

Prozatím vám můžeme nabídnout pouze několik prvních nekvalitních screenshotů ze hry a krátkou televizní reklamu. Zároveň ale byly spuštěny internetové stránky hry Kill la KIll the Game v několika jazykových mutacích. Na výběr je japonština, angličtina, čínština, korejština nebo francouzština, což může naznačovat vydání i na západě.

Kdo z vás se na něco podobného těšil už od prvního dílu anime? Mne osobně sice začalo po pár ​epizodách nudit, ale ve svém okolí znám hodně fanoušků této série. Patříte mezi ně?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama