Akce Armored Core V potvrzena na rok 2012
Armored Core 5 Novinka Akce Armored Core V potvrzena na rok 2012

Akce Armored Core V potvrzena na rok 2012

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Díky nové spolupráci mezi studiem From Software a vydavatelem Namco Bandai se mohou fanoušci letité série Armored Core těšit v příštím roce na pokračování.

Reklama

Armored Core V plánuje fouknout sérii, která začala už v roce 1997 na PSone, svěží vítr do plachet. Namco do hry dává více obsahu, než kdy dříve, zbrusu novou atmosféru titulu a pořádný offline mód, tedy singleplayerovou kampaň.

Multiplayer byl taktéž překopán a měl by nabídnout velké bitvy se zaměřením na týmovou taktiku. Mechy budou o něco menší, než v předchozích dílech, aby se kladl větší důraz na strategické myšlení, než jen brutální sílu.

Armored Core V tak bude v pořadí druhou spoluprací dvou společností, jejichž prvním projektem je oznámené RPG Dark Souls. „Herní zážitek, který dokáže studio From Software nabídnout, je nekompromisní a prvotřídní. Takový, který za sebou nechává zástupy fanoušků,“ řekl Shusuke Takahara z evropské pobočky Namco Bandai. „Využijeme všechny naše zdroje a možnosti, abychom zajistili těmto dvoum titulům světové měřítko a širokou základnu fanoušků.“

Armored Cored V by se měl objevit na pultech obchodů někdy v příštím roce na PS3 a Xbox360. Více informací přineseme v brzké době.

Další obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama