Akce Cult of the Wind o lidech, kteří předstírají, že jsou letadla
Novinka Akce Cult of the Wind o lidech, kteří předstírají, že jsou letadla

Akce Cult of the Wind o lidech, kteří předstírají, že jsou letadla

Michal Burian

Michal Burian

9

Šílená a podivná multiplayerová akce z pohledu třetí osoby se snaží zaujmout na Steam Greenlightu.

Reklama

Pokud si říkáte, že dnešní hry jsou o tom jednom a tom samém, tak právě pro vás by mohla být skutečně netypická, šílená až podivný multiplayerová akce Cult of the Wind. Odehrávat se bude z pohledu třetí osoby a zaměří se na souboje lidí, kteří předstírají, že jsou letadla.

Nechápete? Nedivím se vám, důležité je totiž samotná zápletka, pak vše do sebe jaksi zapadá, i když je to stále hodně bizarní.

,,Na neznámém místě se shromažďuje kult uctívající trosky starých letadel. Společně napodobují dávné souboje," pokouší se vysvětlit tvůrci. Souboje těchto lidí, do kterých se vžijí samotní hráči, budou probíhat tak, že se oblečou do různých kostýmů, roztáhnou ruce, začnou vydávat zvuky výbuchů, motoru letadel apod. a pustí se do nelítostných soubojů za pomoci imaginárních zbraní.

Je to hodně, ale hodně zvlášntí. Zaměřme se ale na samotnou hru. V multiplayerových bitvách budete mít na výběr desítky imaginárních zbraní a schopností, stejně tak možnost upravovat si svou bláznivou postavu. Dalším plusem titulu by měl být jednoduchý, robustní editor, jenž vám umožní vytvořit vlastní mapy, které budete moci následně sdílet s ostatními hráči.

S Cult of the Wind se počítá na PC (Windows) a Mac. Cena by měla být kolem 15 dolarů (cca 320 korun). Podpořit ji můžete na Steam Greenlightu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama