Akce Deep Black inspirovaná u BioShock a Killzone 2
Deep Black Novinka Akce Deep Black inspirovaná u BioShock a Killzone 2

Akce Deep Black inspirovaná u BioShock a Killzone 2

Michal Burian

Michal Burian

7

Producent připravované podmořské third-person střílečky Deep Black prozradil kolegům z IncGamers, že se vývojáři inspirovali hodně u her BioShock a Killzone 2.

Reklama

Dmitry Lyust, producent Deep Black, se v nedávném rozhovoru pro IncGamers rozpovídal a prozradil několik zajímavostí. Jednou z nich byla také určitě inspirace u her jako je BioShock a Killzone 2, o nichž si tým z ruského studia Biart myslí, že to jsou vlajkové tituly stříleček.

"Mnoho členů našeho týmu jsou vášniví a nadšení hráči stříleček, což nám poskytlo velmi dobrý začátek při vývoji Deep Black. Časem jsme se museli podívat ale také jinak. Není totiž na trhu moc skvělých her, které by nabízely akci odehrávající se v hlubinách moře. Proto jsme sledovali filmy jako je The Abyss a několikrát jsme se podívali také na Iron Man. Ten nám mimochodem poskytl dobré nápady."

"Pochopitelně jsme museli rizika potápění zažít na vlastní kůži. Vydali jsme se proto prozkoumat mořská dna a zažít to extrémní nebezpečný pod vodou," řekl Lyust a dodal: "Chceme, aby se hráči v Deep Black cítili úplně stejně."

Akce Deep Black by podle dřívějších informací měla nabídnout napínavý příběh, vědecko- fantastický zážitek, špionážní mise a mnoho dalšího. V úkolech nebude chybět infiltrování se na nepřátelskou základnu a vybavení nabídne harpunu, mini ponorku a další velmi moderní nástroje a věci. Pohybovat se nebudeme pouze pod vodou, ale také na pevnině.

Deep Black je v plánu na začátek roku 2011, a to pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama