Akce Thor: God of Thunder vyjde na jaře + galerie
Thor: The Video Game Novinka Akce Thor: God of Thunder vyjde na jaře + galerie

Akce Thor: God of Thunder vyjde na jaře + galerie

Michal Burian

Michal Burian

1

Společnost SEGA dnes v odpoledních hodinách oznámila, že hodlá 3rd person akci Thor: God of Thunder vydat na jaře příštího roku + nové informace a první galerie obrázků.

Reklama

Kromě samotného termínu vydání jsme se dozvěděli, že ve hře uslyšíme a uvidíme podobizny herců, včetně Chrise Hemswortha a Toma Hiddlestona.

"Spojení Chrise a Toma nám dává možnost vytvořit opravdu intekativní zážitek," řekl Gary Knight, senior viceprezident pro marketing u SEGY, a dodal: "Mighty Thor a Loki budou plný emocí a hlavně si je nespletete, budou hodně podobný skutečným postavám ve stejnojmenném filmu."

Pokud vás zajímá, o čem bude hra, tak vám prozradíme, že příběh vypráví o bohu Thorovi, který byl kvůli své aroganci vyhnán mezi obyčejné smrtelníky. Tam začíná naše hráčské dobrodružství. Staneme se válečným obráncem lidu a všechny nepřátele napadající naše území budeme likvidovat legendárním kladivem Mjolnir, které nám umožní ovládat bouře, vítr a blesky. Postupně si budeme moci vybrat z dalších schopností, útoků, pravomocí a upgradů.

Na více informací si budeme muset počkat. Zatím si prohlédněte dva obrázky výše a nezapomeňte na poslední obrázek pod tímto odstavcem, jenž je z Nintendo Wii verze, která bude oproti PS3 a X360 (ty budou ve filmové podobě) zpracovaná v komiksovém stylu, stejně jako DS a PSP verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama