Novinka Akční RPG Asterigos: Curse of the Stars v přehledové ukázce

Akční RPG Asterigos: Curse of the Stars v přehledové ukázce

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra na pulty digitálních obchodů dorazí jíž za chvilinku.

Reklama

Celky Acme Gamestudio a tinyBuild v minulém roce představily své chystané akční RPG Asterigos: Curse of the Stars, které již brzy vyjde.

Nicméně ještě předtím se můžete podívat na přehledovou ukázku hratelnosti (v náhledu), která vám poměrně důkladně vysvětlí, co od titulu můžete čekat.

Tudíž jenom ve zkratce. V roli hlavní hrdinky Hildy se podíváte do města Aphes, které je významně inspirováno Řeckem, jež budete prozkoumávat a naleznete v něm více než 60 druhů nepřátel a 22 bossů, na něž narazíte v rámci hlavních i vedlejších úkolů. Během nich navíc budete dělat různá rozhodnutí, která ovlivní osud města, přičemž těšit se lze i na dynamické souboje, v nichž je možné rychle a volně kombinovat dva typy zbraní.

Celkově se posléze nemůžeme zbavit pocitu, že nám to poměrně dost připomíná Immortals Fenyx Rising od Ubisoftu.

Každopádně jestli vás hra ze záběrů zaujala, tak si ji budete moci zahrát už od zítřejšího dne (11. října) na PC (Steam, Epic a GOG), PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Cenovka je nastavena na 34,99 eur, tedy vás vyjde zhruba na 900 Kč. Dostupné jsou ale také dvě další dražší edice s přístupem k dodatečnému DLC či soundtracku a artbooku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama