Akční RPG The First Templar představeno
The First Templar Novinka Akční RPG The First Templar představeno

Akční RPG The First Templar představeno

Michal Burian

Michal Burian

Videoherní akce E3 v Los Angeles toho má od 15. června odhalil opravdu mnoho a tak by přítomní novináři mohli na nějaké hry brát menší zřetel. Proto zvolila společnost Kalypso Media jiný přístup a rozhodla se svůj nejnovější počin ohlásit již dnes.

Reklama

Jde o akční RPG adventuru The First Templar, na níž pracuje studio Haemimont Games, autoři úspěšné budovatelské strategie Tropico 3.

Jak už samotný název hry napovídá, dostaneme se do 13. století mezi francouzské templáře. Evropská kultura je touto dobu na pokraji zhroucený a my zažijeme příběh dvou hlavních postav. Seznámíme se s templářem, kterého v nebezpečném světě bude doprovázet mladá šlechtička. Ta byla obviněna z kacířství a je pochopitelně na útěku.

Obě dvě postavy jsou zároveň v nelehké situaci, po celé církvi se šíří korupce a obyčejní lidé jsou utlačováni. Nicméně, v kampani na nás bude čekat dvacet historických a zároveň věrohodně zpracovaných míst. Důležitou součástí bude kooperativní hraní. Převezmeme totiž kontrolu nad jednou postavou, kdykoliv však budeme moci mezi nimi přepínat, a tu druhou si vezme na starost umělá inteligence. V opačném případě se může kdykoliv do hry zapojit pozvaný hráč a převzít druhou postavu.

Během společného dobrodružství budou obě dvě postavy získávat nové zkušenosti a rozhodně se nebudeme nudit. Objevíme totiž spoustu záhad a tajemství v čele se Svatým Grálem. Obrázky dále prozrazují boj nejenom s rytíři, nýbrž také s nejrůznějšími obry a monstry.

The First Templar se chystá na začátek příštího roku, a to ve verzích pro PC a konzole Xbox 360. Není však vyloučeno, že během vývoje přibude ještě PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama