Novinka Akční simulátor Shockwave - Land of The Blind z vás udělá bojovníka s bombami

Akční simulátor Shockwave - Land of The Blind z vás udělá bojovníka s bombami

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Výbuchem bomby to tu nikdy neskončí.

Reklama

Vždy jste si chtěli otestovat, jaké je to být u zneškodňování bomb? Akční simulátor Shockwave - Land of The Blind vám dá možnost. Převtělíte se v něm totiž do kůže sapéra, jehož cílem je vyčistit cestu od nástrah schopných zlikvidovat celé oddíly, nebo dočasně vypnout životně důležitou techniku. Splnit tento úkol nemá být vůbec jednoduché. Těšit se můžete na pestrou škálu náloží, ve které najdete jak jednoduché výbušniny s rudým drátkem, tak i geniální výtvory u nichž se řádně zapotíte. Ne vždy je navíc půjde zneškodnit bez následků a tak se bude nutné vždy připravit na nejhorší tím, že na sebe nahodíte oblek a po budově rozházíte techniku schopnou zachránit lidské životy.

Bomby a jejich likvidace tu nemají představovat jedinou překážku na vaší cestě k úspěchu. Přítomno má být v Shockwave - Land of The Blind také dosti agresivní obyvatelstvo, takže se na místa, kde na vás čeká práce budete muset doslova proplížit. Sami tvůrci prezentují své dílo jako titul kráčející v jistých ohledech ve stopách Deus Ex a Thief, takže můžeme počítat s úrovněmi, které nenabízí pouze jednu cestu k cíli, což zní dobře.

Shockwave - Land of The Blind prozatím nemá určené přesné datum vydání. Dorazit by však měla v průběhu prvního kvartálu na PC. Pokud vás zaujala klidně si jí můžete dát do Whishlistu na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama