Aktualizace Gunrunning přidá do GTA Online obojživelná obrněná vozidla a podzemní základny
GTA 5 Novinka Aktualizace Gunrunning přidá do GTA Online obojživelná obrněná vozidla a podzemní základny

Aktualizace Gunrunning přidá do GTA Online obojživelná obrněná vozidla a podzemní základny

Martin Cvrček

Martin Cvrček

21

Tentokrát můžete začít podnikat v oblasti prodeje a pašování zbraní, které budete sami vyrábět ve vlastním bunkru.

Reklama

Rockstar dnes v noci představil další zásadní obsahovou aktualizaci GTA Online, která nese název Gunrunning. Ta dává hráčům v pozici VIP, CEO nebo šéfa motorkářského gangu šanci na využití nových podzemních základen na území Los Santos a Blaine County.

Díky Gunrunning se můžete zúčastnit podzemního pašování zbraní, přičemž tvůrci nabádají, abyste po vydání aktualizace vyhledávali v Blaine County poklopy, které skrývají nové nemovitosti ke koupi, konkrétně bunkry. Po pořízení můžete bunkr zásobit armádními vozidly a výbavou pro výrobu zbraní, díky níž není problém vyprodukovat různé ofenzivní i defenzivní technologie a následně je prodávat chtivým zákazníkům.

Další detaily o aktualizaci Gunrunning se máme dozvědět brzy, přičemž Rockstar slibuje přiblížení obchodních a výzkumných příležitostí, odhalení nových ozbrojených vozidel a detaily spojené s mobilními operačními centry, v nichž vás mimo jiné čekají nové možnosti úpravy zbraní.

Zatím se můžete podívat na screenshoty, které ukazují střelnici ve vašem vlastním bunkru, těžce vyzbrojené vozidlo Tampa nebo obojživelné obrněné vozidlo. Pohled na APC možná někomu připomene staré dobré časy strávené s GTA: San Andreas. Tehdy byl obrněnec vybaven jen vodním dělem, tentokrát bude nejspíš o něco ničivější.

Gunrunning vyjde někdy v průběhu června, jako vždy jen pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama