Aktualizace Gunrunning pro GTA Online vyjde 13. června
GTA 5 Novinka Aktualizace Gunrunning pro GTA Online vyjde 13. června

Aktualizace Gunrunning pro GTA Online vyjde 13. června

Martin Cvrček

Martin Cvrček

25

Datum vydání doprovází akcí nabitý trailer, který prezentuje většinu novinek aktualizace, díky níž se můžete pustit do pašování zbraní.

Reklama

Ke konci května došlo k odhalení další významné obsahové aktualizace GTA Online, Gunrunning. Před několika dny jste si na Zingu mohli přečíst podrobnosti o náplni tohoto updatu a teď tu konečně máme i datum vydání. Gunrunning vychází 13. června, a to na PC, PS4 i Xbox One.

Datum vydání tradičně doprovází nový trailer, který rozhodně nešetří akcí a hektickými záběry. Přesto stíhá odprezentovat celou řadu novinek, které spolu s Gunrunning aktualizací dorazí do GTA Online. Kromě již odhalených prvků si lze všimnout třeba termovize, která může být dalším spouštěčem vzpomínek na časy strávené s GTA San Andreas.

Díky této aktualizaci se můžete zúčastnit pašování zbraní a vlastnit svůj bunkr, který po jeho zakoupení zásobíte armádními vozidly a výbavou pro výrobu zbraní. Díky ní není problém vyprodukovat různé ofenzivní i defenzivní technologie a následně je prodávat chtivým zákazníkům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama