Everspace 2 Novinka Aktualizace Khaït Nebula: Stranger Skies v Everspace 2

Aktualizace Khaït Nebula: Stranger Skies v Everspace 2

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy Windows PC

Prozkoumejte doposud nejpodivnější hvězdnou soustavu.

Reklama

Po nedávném spuštění EVERSPACE 2 na Xbox Game Pass pro PC vydalo nezávislé AA studio ROCKFISH Games Khaït Nebula: Stranger Skies. Jde o třetí velkou aktualizaci jejich kosmické střílečky plné plenění, která je momentálně dostupná v předběžném přístupu.

Khaït Nebula je ten nejpodivnější hvězdný systém, který se před hráči ve vesmíru EVERSPACE 2 doposud rozprostřel. Nová lokace překypuje záhadnými artefakty, bizarními příšerami a střípky historie prastaré rasy známé jako Pradávní. V tamních meziplanetárních oblastech a prostoru, který je obklopuje, je toho zkrátka hodně co objevit. Podívejte se na upoutávku.

Příběh začíná tam, kde skončil v předchozí aktualizaci. Hráči EVERSPACE 2 tak mohou v nejnovějším hvězdném systému prozkoumávat novou frakci, objevovat mimozemské formy života a poznávat dalšího společníka. Kromě jiného získají přístup i k nové třídě lodi, bonusům a hádankám. Khaït Nebula je domovem rozmanité vesmírné zvířeny i kultu výzkumníků – Spasitelů – kteří uctívají Pradávné.

Navigátorka Khala se k vám připojí poté, co na ni narazíte v hlavním příběhu. Khala je členkou dosud nepoznané mimozemské rasy a posádce propůjčí jedinečné odborné znalosti. Pro ty největší nadšence odemyká další informace na hvězdné mapě a uzly pro zkratky při cestování vesmírem: Rychlé cestování.

Aktualizace Khaït Nebula: Stranger Skies v Everspace 2

Nová mimořádně mobilní třída těžké bojové lodi Vindicator využívá dronů k ničení nepřátel. Zaměření lodě Vindicator na drony je podpořeno znalostmi a schopnostmi, které posilují droní trupy, synchronizují útoky a opravují nebo vyrábí nové drony ze zbytků zničených nepřátel.

Aktualizace Khaït Nebula: Stranger Skies v Everspace 2

avíc v této aktualizaci přibudou – v reakci na vysoký zájem ze strany mezinárodní komunity EVERSPACE 2 – rozhraní a titulky v překladu do němčiny, francouzštiny, italštiny, španělštiny, brazilské portugalštiny, polštiny, češtiny, ruštiny, zjednodušené čínštiny, japonštiny a korejštiny.

Hra EVERSPACE 2 je aktuálně dostupná na platformách Steam, GOG a Microsoft Store. V plánu je vydání plné hry na konzole Xbox a PlayStation v roce 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama