Aktualizace přináší nové skiny zbraní a operátorů pro Prey: Mooncrash
Prey Novinka Aktualizace přináší nové skiny zbraní a operátorů pro Prey: Mooncrash

Aktualizace přináší nové skiny zbraní a operátorů pro Prey: Mooncrash

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V DLC můžete rovněž vyvolat přátelského mimica s jednou ze dvou nových čepic. Protože proč ne.

Reklama

Na letošní E3 společnost Bethesda leckoho překvapila opětovným nastartováním podpory loňského Prey od Arkane Studios. Už tehdy jsme se dočkali masivního DLC Mooncrash, jehož zhodnocení najdete v nedávném článku. Později během léta dojde ještě na multiplayerový režim Typhon Hunter, který má fungovat tak trochu jako hra na schovávanou s podporou virtuální reality. Období mezi těmito obsahovými dávkami pak mají vyplňovat menší balíčky kosmetického obsahu pro Mooncrash, které jsou stejně jako Typhon Hunter zdarma pro každého, kdo vlastní DLC nebo Digital Deluxe edici hry. A dnes jsme se dočkali prvního z nich.

Full Moon Update měl podle nedávno vydanému plánu na zveřejňování dalšího obsahu pro Prey vyjít ještě v průběhu června. Nakonec se tedy přídavek lehce opozdil. V každém případě přináší Engraved skiny pro čtveřici zbraní, konkrétně pro Silenced Pistol, Shotgun, Wrench a G.L.O.O. Cannon. Skiny lze nastavit v inventáři při hraní Mooncrashe, samozřejmě pokud danou zbraň máte zrovna u sebe, díky čemuž si v inventáři vyvoláte její menu.

Jakmile při hraní DLC postoupíte dostatečně daleko, dostanete možnost kdekoliv a prakticky kdykoliv vyvolávat spřátelené mimicy a robotické operátory. Oba druhy "mazlíčků" byly už při vydání vybaveny několika skiny, jež lze nastavit v nabídce Neuromodů, kupříkladu operátoři na sobě mohli nést motivy sérií Doom a Dishonored. Nově jsou pro ně k dispozici skiny Skyrimu a The Evil Within 2. Protože Bethesda prostě neodolá příležitosti narvat ten Skyrim kamkoliv, kde to je jenom trochu možné. Vámi vyvolaný mimic pak může nosit jednu ze dvou nových čepic.

Na další měsíce jsou v plánu ještě dva podobně laděné bezplatné přídavky. Aktualizace, která Full Moon Update doprovází, navíc provádí v DLC několik změn. Předně opravuje některé chyby, mírně zvyšuje cenu určitých předmětů a také přidává možnost okamžitě zabít postavu, za niž aktuálně hrajete, a vrátit se do hlavní nabídky přídavku, odkud se můžete na Měsíc vydat s jinou a jinak vybavenou postavou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama