Aktualizováno: Prozradil PlayStation nákup Kojima Productions?
Death Stranding Novinka Aktualizováno: Prozradil PlayStation nákup Kojima Productions?

Aktualizováno: Prozradil PlayStation nákup Kojima Productions?

Filip Svoboda

Filip Svoboda

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na upraveném baneru s first party tituly se objevil Death Stranding.

Reklama

Aktualizace:

Hideo Kodžima se na twitteru omluvil za nedorozumnění a napsal, že studio zůstává nezávislé.

Původní zpráva:

PlayStation aktualizoval baner na svých webových stránkách, který zobrazuje hry od jeho first party studií. Všiml si toho uživatel Resetery s přezdívkou Toumari. Obrázek nově zahrnuje postavu Sama Portera Bridgese ze hry Death Stranding, kterou sice Sony vydávala, ale vývojáře z Kojima Productions, na rozdíl od ostatních studií, která mají na baneru své produkty, nevlastní.

Upravený baner
Upravený baner
Původní baner
Původní baner

Obrázek nově zahrnuje také remake Demon's Souls od Bluepoint Games, které Sony koupila v minulém roce. I proto se začalo téměř okamžitě spekulovat o tom, že Sony studio známého producenta Hidea Kodžimy koupí nebo dokonce, že akvizice už proběhla.

O tom, že by se mělo studio připojit do rodiny japonského giganta se spekulovalo už dříve. Sony má s Hideem Kodžimou dlouhodobě dobré vztahy. Žádná oficiální vyjádření ale zatím akvizici nenaznačují. Nedávné nákupy Sony zahrnovaly třeba studia Firesprite a Haven, v blízké době by měl být uzavřen obchod za 3,5 miliardy dolarů týkající se Bungie.

Samostatné studio Kojima Productions založili vývojáři po oddělení od Konami, kde stáli za sérií Metal Gear. Jako samostatný subjekt se prezentovali úspěšnou akční filmově střiženou adventurou Death Stranding. Další titul japonští vývojáři zatím neoznámili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama