Aktualizováno: RAGE 2 působí jako takový šílenější (a růžovější) Mad Max
RAGE 2 Novinka Aktualizováno: RAGE 2 působí jako takový šílenější (a růžovější) Mad Max

Aktualizováno: RAGE 2 působí jako takový šílenější (a růžovější) Mad Max

Jan Kalný

Jan Kalný

35
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na první RAGE nejspíše zapomeňte, druhý díl vypadá mnohem odlišněji, než jsme čekali. Aktualizováno o oficiální trailer.

Reklama

Aktualizace: Tak jsme se konečně dočkali a došlo na vydání oficiálního traileru. Ten sice odhaluje z hry o trochu více než uniklý teaser níže, ale stále jsme se nic nedozvěděli. Na vydání gameplay traileru a dalších informací si budeme muset počkat až do zítřejších čtyř hodin odpoledne. Na oficiálních stránkách přitom ještě najdeme ukázku krabiček, které potvrzují samozřejmé verze hry pro PC, PS4 a Xbox One.

Že se RAGE 2 podobná hře Mad Max není nic divného, na RAGE 2 totiž pracuje studio Avalanche Studios, které vytvořilo videoherního Šíleného Maxe. V tiskové zprávě se navíc píše o otevřeném světě, který si užijeme z pohledu první osoby.

Aktualizováno: RAGE 2 působí jako takový šílenější (a růžovější) Mad Max

Původní zpráva: Oznámení druhého dílu zapomenutého RAGE bylo v posledních dnech na spadnutí. Bethesda na druhý díl neúnavně lákala popichujícím tweetem a záhadnými obrázky, ve kterých dominovala růžová barva.

Že se dočkáme oznámení RAGE 2 bylo prostě jasné. Během včerejší noci tomu korunku nasadil tweet z oficiálního twitterového účtu hry, který prostě a jednoduše ukončil jakékoliv debaty a pochyby se slovy „C:\Desktop\Videos\AnnounceTrailer\Monday”.

O hře jako takové toho ale zatím moc nevíme a uniklý teaser trailer toho také moc neukázal. Vlastně neukázal v zásadě nic. Snad jen jsme se ale dočkali prvního pohledu na to, jakým směrem se hra nejspíše vydá - jakou atmosféru nabídne - a od relativně umírněné post-apokalyptické střílečky dojde na jakousi šílenější a za vlasy přitaženější verzi Šíleného Maxe.

Plné oznámení rozhodně můžeme čekat až na letošní E3, která se uskuteční v průběhu příštího měsíce, a nějaké další zprávy mohou přijít i s nástupem oficiální verze traileru. Už teď ale může dojít na nejrůznější debaty. Obzvláště o samotné změně stylu, která mě osobně na první pohled připomíná změnu mezi prvním a druhým Watch Dogs.

Další detaily doplníme s oficiálním oznámením.

https://my.mixtape.moe/wbipeh.mp4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama