Aktualizováno: SranDDa seriál: DDíl třetí - DDho říše neustále roste!
Blogy čtenářů Článek Aktualizováno: SranDDa seriál: DDíl třetí - DDho říše neustále roste!

Aktualizováno: SranDDa seriál: DDíl třetí - DDho říše neustále roste!

Jan Verner

Jan Verner

Neuběhl ani DDen a Stachanátor alias černokněžník s propagačním rudým pláštěm AMD nás opět přesvědčil o své nekonečně rostoucí moci. Jako každý…

Reklama

Neuběhl ani DDen a Stachanátor alias černokněžník s propagačním rudým pláštěm AMD nás opět přesvědčil o své nekonečně rostoucí moci. Jako každý panovník i náš DD má zájem o nějaký rozvoj a rozšiřování své říše. Ovšem, že by následující krok udělal tak rychle, jak ho také udělal, nikdo z nás nečekal. Ale další krok není vše, co si na nás tento zlý černokněžník v rudém připravil. Pokud chcete vědět víc, pak pokračujte ve čtení našeho již 3. DDílu SranDDa seriálu...

 

Alza PoDDlehla!

Dnešní doba je zlá, zvlášť pod naddvládou jednoho fanATIka. Ovšem, že by se mohl zmocnit takového velikého území jako je alza, o tom jsme s Rox Coxem jen spekulovali. Jednou takhle na skypu jsme si říkali (ze srandy) že jednou bude na všech grafikách AMD Radeon štítek a tam budou ocenění z DDworldu, tzn. "DD's" Recommended, Master Piece Award atd. No, naše vize byla bohužel správná a už to začalo. Jako první podlehla Alza a další budou následovat. Tím prvním krokem je reklama. Ano, na Alze se v sekci základní desky objevila reklama na základní desky Asus, kdy na této reklamě byli k vidění i ocenění DD's Recommended a Masterpiece Award! Je to opravdu smutné, že paDDla taková velká firma jako je Alza. My vám to říkali! Jeho moc je až nepředstavitelná, jeho vězení pro zabanované je nekonečné a jeho PC se třemi monitory je vskutku nenažrané! Popravdě bychom se divili kdyby ne, vždyť je to jádro jeho moci, kterou si nikdo z nás, běžných smrtelníků, nedokáže představit. Podívejte se sami...

 

 Toto je jen začátek, zatím se nám tato digitální zkáza (Digital Doom- "DD") dostavila pouze ve virtuální podobě, ovšem ani se nenadějeme a může přijít to, co naši 2 mladí vizionáři předpověděli. Tohle je začátek velké zkázy!

article by Rox Cox: Je to opravdu děsné, když si sjíždíte něco na Alze a vybafne tam na vás to, čeho jste se nejvíce obávali! Už vidím, jak je v českém IT obchodě na všech NVIDIA grafickách, nálepka "DD's unrecommended" a na všech Radeonech "GPU of the year!". Pokud to takhle půjde dál, tak se tomu i stane. DD si podmaňuje myšlenky nezkušených s jeho "objektivitou" a to je na tom to nejhorší. Pokud tedy vynecháme jeho multiaccounty, vychovává tam opravdu armádu ztracených.

 

Ovšem musí se myslet na všechno a to náš DD moc dobře ví. Posledním testem, cituji: "ultimátní verze grafické karty Radeon HD 6970" si na svoji stranu přetáhl další uživatele a udělal z nich ovečky tím, že je přesvědčil o naprostě dokonalosti karty HD 6970 Lighting. Mnoho uživatelů mu nato skočilo a nikdo kromě Vernyse, se proti faktu, že karta nemá jediný mínus (podle DDho) se proti tomuto vyhodnocení neohradil. V zápětí v diskuzi zase začal řádit svými kouzly a opřel se do konkurečního panství, kde je plno čerstvého vzduchu a krásně zeleně, že mu není schopno dodat funkční GTX590, kterou má 99% všech redakcí světa otestovanou. V zápětí z našeho "zlouna" vypadlo, že mu nebyla dokonce zatím poslána žádná karta, sváděl to na neschopné PR. Kdyby otevřel své rudé oči, pochopil by, že s ním Nvidia už dávno nespolupracuje a může být rád, že mu vůbec nějaké Geforce grafiky ještě partneři Nvidie půjčují. Vernys si to pěkně vyfotil (ostatně jak jste mohli vidět v minulém díle) a napsal mu to do diskuze. Na tento výrok nebyla našemu hrdinovi dána žádná odpověď. Nejspíš to znamená, že se schyluje k něčemu velkému. Ano, v nejhorším případě může dojít k uzavření do BANánové věznice. Nejvtipnější na tom je, že v jednom svém článku na konci psal, že kartu už má a testuje, ale jakmile se ho nato lidé začali ptát, svůj dodatek změnil na: "Na vlastní recenzi pracujeme, bohužel karta se nám zdržovala proti plánu skoro týden na cestě k nám. Je velmi omezený počet testovacích exemplářů a museli jsme čekat. Ale zítra ji dostaneme do rukou, takže ji okamžitě potrápíme."

 

Na obrázek diskuze pod Testem grafiky, která nemá žádné chyby, se můžete podívat zde:

 

Uvidíme, co na nás černokněžník v rudém vymyslí tentokrát, musíme být připravení na všechno.

article by Rox Cox: No jo, to jsme nášeho zlého kouzelníka DDmoinátora něčím pěkně rozčílili. Ony totiž ty NVIDIE jsou tak blbé, že je při testu ani nemusí mít! A to nejhorší je, když na to někdo upozorní! Alespoň takhle si myslím, že to ten čaroDDěj BANomet vidí. Někde jsem viděl velice podobné testy, které sice nebyli myšleny vážně, ale těm DDho se v některých ohledech velice podobají. Zkrátka už se nemůžeme dočkat na "Nepřímý test" GTX 590. 

To by bylo pro dnešek vše, je dost možné, že se tento díl dočká i aktualizace, protože jsme se prozatím nedočkali čarodějovi reakce. Každopádně děkujeme za pozornost, pište komentáře a podpořte nás tím, že nám dáte nějaké pěkné hodnocení... 

závěr by Rox Cox: Je také dost možné, že se dočkáme zabanování, ale zatím tomu úspěšně odoláváme. Jak by řekl DD: „Mějte se červeně“ a těším se na další výpravu na zámek RaDDeon.

 

Aktualizováno: Byli jsme připraveni na vše, ovšem měli jsme zatraceně velké štěstí, že zlý černokněžník po ránu nemá ještě dost síly na otevření BANánové vesnice, tudíž došlo jen k přesunutí do hyperprostoru AMD. Jen se podívejte:

 

Tolik k dnešnímu již 3.DDílu SranDDa seriálu...

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama