Aktualizováno: údajný termín embarga pro recenze Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 Novinka Aktualizováno: údajný termín embarga pro recenze Cyberpunk 2077

Aktualizováno: údajný termín embarga pro recenze Cyberpunk 2077

Martin Zavřel

Martin Zavřel

64
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4

Dozvíme se verdikty recenzentů před vydáním hry?

Reklama

Aktualizace 7.12.

Na agregačním webu herních hodnocení Open Critic právě naskočil odpočet do dnešních 18:00.

Aktualizováno: údajný termín embarga pro recenze Cyberpunk 2077

Dnešní termín mezitím potvrdil i recenzent magazínu PCMag, který se na diskuze pod recenzí připravuje takto:

Z informací od těch, kterým hra omylem dorazila z obchodů dříve, víme, že již konzolová verze dostala 46 GB patch, který ale přitom ještě nebyl Day 1 patch - což naznačuje, že minimálně na konzolích dorazí hra opravdu hodně "žhavá":

Původní text z 29.11.

V posledních dnech dostáváme od našich čtenářů stále častěji dotaz, zda již pracujeme na recenzi nejočekávanější hry prosince (nebo možná celého roku?) a zda se verdiktu dočkáte ještě před vydáním samotné hry. Ačkoliv tohle téma nemůžeme oficiálně komentovat, zalovili jsme v hlubinách internetu, zda informace o embargu recenzí na Cyberpunk 2077 nabídnul někdo jiný. A zatím jsme našli tyto dvě zprávy:

Youtuber ACG slibuje na příští týden trojici recenzí. Zároveň ve svém tweetu zmiňuje recenzi a doprovodné pořady na téma Cyberpunku, takže si to mnozí fanoušci vyložili tak, že jeho recenze Cyberpunku bude jedna z těch tří a dočkáme se jí příští týden, tedy v období od 30. listopadu do 6. prosince. Má to ale háček. Jak je ten tweet napsaný, mohl by také znamenat, že příští týden ACG nabídne nějaké tři recenze a Cyberpunk bude až poté. Posuďte sami:

*Update ohledně nadcházejícího obsahu*

Podcast se soutěží o PS5-XBOX Series X zítra

3 recenze příští týden.

Video ohledně věrohodnosti recenzí

Pak Recenze Cyberpunk, Cyberpunk Walking teh Walk, Cyberpunk Patron Podcast a také nová Pen and Paper ACG Série. Děkuji, že jste se přidali k ACG

Výrazně konkrétnější je druhá stopa, které se chytli mnozí fanoušci na internetových fórech. Další Youtuber s přezdívkou Nextgen postnul velmi specifický termín padnutí embarga na recenze Cyberpunku, konkrétně pondělí 7. prosince v 17:00 našeho času:

Jenže tady je zase jiný problém. Jako zdroj tento Youtuber uvádí pouze sám sebe a jelikož jde o poměrně malý kanál, je otázka, zda má opravdu přístup k takovýmto informacím a nechce se třeba pouze za každou cenu zviditelnit (jeho tweet rozebírají stovky fanoušků online i zahraniční herní weby).

Pokud odhlédneme od těchto údajných "leaků", můžeme zavzpomínat na situaci okolo Zaklínače 3, kdy embargo recenzí padlo týden před vydáním hry, ale pouze pro některé platformy a pouze pro vybraná světová média - nepovedlo se nám najít ani jednu českou recenzi, která by vyšla v tomto termínu.

A otázkou samozřejmě také je, zda zrovna tahle hra nějaké recenze vůbec potřebuje. Podle všeho toho hype kolem ní to skoro vypadá, že se ji chystají hrát úplně všichni, bez ohledu na to, jak a kdy dopadnou recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama