Alan Wake 2 dostane fyzickou verzi a sběratelskou edici
Alan Wake 2 Novinka Alan Wake 2 dostane fyzickou verzi a sběratelskou edici

Alan Wake 2 dostane fyzickou verzi a sběratelskou edici

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dorazí letos na podzim, předobjednávky budou spuštěny už dnes.

Reklama

Jestli bylo něco survival hororu Alan Wake 2 vyčítáno, tak to bylo vydání pouze v digitální podobě. Hra neobdržela žádnou fyzickou verzi, a to i přesto, že po ní fanoušci hlasitě volali. Remedy ale, zdá se, nakonec žádosti vyslyšelo, protože Sam Lake na Summer Game Festu nepředstavil jenom DLC Night Springs, ale právě oznámil také fyzické verze. A to jak Deluxe, tak sběratelskou edici.

Svou krabičku si budete moct předobjednat už dnes na oficiálních stránkách společnosti Limited Run Games, která se o vydání stará. Zároveň jsme se dozvěděli obsah obou edic a ceny.

Deluxe edice slibuje kromě samotné hry pouze digitální Expansion Pass s oběma DLC, digitální kopii remasteru prvního dílu, bonusový obsah a exkluzivní artwork. Tato verze bude stát 80 dolarů a vyjde 22. října tohoto roku.

Zdroj: Remedy
Zdroj: Remedy

O poznání zajímavější je sběratelská edice. U ní se fanoušci mohou těšit na speciální krabici, funkční andělskou lampu Alana, klíčenku s motivem Oceanview Hotelu, artbook, připínáčky a samozřejmě samotnou hru pro PS5 nebo Xbox Series. Nejvyšší edice stojí 200 dolarů a dorazí letos v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama