Alan Wake 2 je po obsahové stránce téměř dokončen
Alan Wake 2 Novinka Alan Wake 2 je po obsahové stránce téměř dokončen

Alan Wake 2 je po obsahové stránce téměř dokončen

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Další projekty pokračují dobře, ale jsou ještě daleko.

Reklama

Finské studio Remedy zveřejnilo finanční výsledky za období od října do prosince loňského roku. Díky tomu jsme se opět dozvěděli nové informace ohledně projektů, na kterých momentálně vývojáři pracují.

Tím hlavním je samozřejmě Alan Wake 2, jenž už je dlouhou dobu ve fázi plné produkce. Vývoj nicméně hodně pokročil, dozvěděli jsme se totiž, že už je titul hratelný od začátku do konce. Celkově je hra po obsahové stránce téměř hotová, poté už se bude pouze ladit. Vydání v letošním roce tak vypadá po předchozích obavách fanoušků opět o něco uvěřitelněji, byť přesné datum stále neznáme.

V listopadu byl oficiálně oznámen Control 2, který je ve výrazně ranější fázi vývoje. Byl dokončen koncept a projekt přešel do fáze ověření konceptu. Podobně je na tom také multiplayer ze světa Controlu s kódovým označením Condor, jenž už je ale ve fázi ověření konceptu nějakou dobu. Úplně stejně jako Condor je na tom další multiplayer, jenž nese označení Vanguard. Ten by se měl nicméně v průběhu roku posunout do plné produkce. Posledním projektem jsou pak remaky prvních dvou dílů Maxe Paynea, které jsou z celého portfolia pravděpodobně nejvzdálenější, stále jsou ve fázi vytváření konceptu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama