Alan Wake 2 Novinka Alan Wake 2 – nový trailer a datum vydání

Alan Wake 2 – nový trailer a datum vydání

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

V pokračování si zahrajeme hned za dvě postavy.

Reklama

Konečně je to tady, po oznámení na The Game Awards 2021 jsme na nové informace ohledně druhého Alana Wakea museli čekat opravdu dlouho, ale na akci PlayStation Showcase se studio Remedy pochlubilo novou ukázkou a rovnou i datem vydání, které je stanoveno na 17. října 2023.

Podrobnosti jsme se pak dozvěděli na PlayStation Blogu. Vývojáři tvrdí, že hra bude přístupná jak znalcům prvního dílu, tak i úplným nováčkům. Příběh a hratelnost bude temnější než v prvním díle a má jít o skutečný survival horor. Hra začíná vyšetřováním vraždy v městečku Bright Falls, k níž dorazí agent Alex Casey (postava z Alanových knih, kterou zřejmě propsal do reality) a jeho kolegyně Saga Anderson, za níž si dokonce také zahrajeme.

Události, které se mají v následujících momentech odehrát, povedou k Alanu Wakeovi, spisovateli, jenž je už 13 let nezvěstný. Hratelné pasáže se tak budou skládat z reality, kde budeme ovládat agentku Andreson, a následně "Dark Place", kde je uvězněn samotný Alan, který se snaží udržet si příčetnost a dostat se odsud pryč.

Alan Wake 2 míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Další informace se máme dozvědět v následujících měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama