Alan Wake 2 se ukáže na Opening Night Live
Alan Wake 2 Novinka Alan Wake 2 se ukáže na Opening Night Live

Alan Wake 2 se ukáže na Opening Night Live

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Tentokrát se podíváme do Temného místa.

Reklama

V červnu jsme se dočkali první gameplay ukázky z chystaného survival hororu Alan Wake 2 od finského studia Remedy. Vývojáři však ukázali pouze krátkou část z hraní za Sagu Anderson, agentku FBI, která vyšetřuje vraždy v městečku Bright Falls a jeho okolí. Je jednou ze dvou hratelných postav a její část by měla tvořit přibližně polovinu celého příběhu, nicméně Remedy zatím z velké části soustředilo marketing výhradně na ni. To se však už brzy změní.

Moderátor Geoff Keighley oznámil, že na jeho show Opening Night Live, která předchází veletrhu Gamescom v Kolíně nad Rýnem, se Alan Wake 2 ukáže znovu. Tentokrát se ale podíváme přímo do Temného místa za uvězněným spisovatelem. Akce je naplánovaná na 22. srpna 20:00 středoevropského letního času.

Není to jediná příležitost, při které se Alan Wake 2 bude na Gamescomu prezentovat. Remedy totiž připravilo také nové hands-off demo, jež však nebude k dispozici na show flooru ani v business části, ale na úplně separátním místě mimo výstaviště a pouze pro novináře. Můžu každopádně prozradit, že pokud budete sledovat naše reporty z Gamescomu, určitě nevyjdete naprázdno.

Alan Wake 2 vychází 17. října letošního roku. Míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama