Alan Wake Novinka Alan Wake: Flashback – připomeňte si příběh prvního dílu ve hře Fortnite

Alan Wake: Flashback – připomeňte si příběh prvního dílu ve hře Fortnite

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Mapa vznikla ve spolupráci s Remedy.

Reklama

Do populárního battle royalu Fortnite nedávno přibyla postava spisovatele Alana Wakea ze stejnojmenné videohry z roku 2010, jež už příští pátek obdrží očekávané pokračování. Není to žádná náhoda, remaster jedničky i druhý díl vydává společnost Epic Games, takže užší kolaborace dává smysl. Neskončilo to však jen u postavy.

Dnes jsme se dozvěděli, že ve spolupráci s vývojáři z Remedy a společnostmi Spiral House a Zen Creative vznikla nová mapa s názvem Alan Wake: Flashback. V ní se vžijeme do role postavy ve Fortnitu, zatímco budeme sledovat události prvního dílu. Jde tak o poměrně atraktivní přístup, jak si příběh připomenout. Mapu najdete pod kódem 3426-5561-3374.

Jinak připomínám, že momentálně připravuji druhý speciál o celém Remedy Connected Universe (ten první, který se zabývá především Controlem, najdete zde), kde se chci zaměřit právě na Alana Wakea. Pokud vše půjde podle plánu, tak by měl vyjít ještě před vydáním Alana Wakea 2.

Ten dorazí 27. října na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama