Alan Wake 2 Novinka Alan Wake Remastered míří na Switch, nové informace o druhém dílu a seriálu

Alan Wake Remastered míří na Switch, nové informace o druhém dílu a seriálu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Vývojáři ukázali nové concept arty, ale v létě nás nakonec nic nečeká.

Reklama

Alan Wake dnes slaví své 12. výročí a společnost Remedy se k této příležitosti rozhodla vydat speciální video, ve kterém jsme se dozvěděli nové informace o všemožných projektech týkající se této značky.

Ta první rozhodně potěší fanoušky Nintenda. Alan Wake Remastered, který loni v říjnu vyšel na PC, PlayStation a Xbox, totiž míří také na Nintendo Switch. Podrobnosti ani datum vydání zatím nenznáme, ale Remedy slibuje, že nás bude dál informovat.

Druhým projektem je seriál podle Alana Wakea, o kterém se mluvilo už před několika lety, ale tentokrát poprvé po dlouhé době dostáváme alespoň nějakou novou informaci. Sam Lake totiž oznámil, že práva na seriál koupila společnost AMC. Ani tady ale nemáme další podrobnosti.

Zdaleka nejočekávanější je ale samozřejmě Alan Wake 2. Titul, který byl oznámen na loňských The Game Awards, vzniká na proprietárním enginu Northlight a vyjít by měl příští rok. Půjde o vůbec první survival horor od Remedy.

Vývoj jde podle Lakea velmi dobře a a velká část hry už je hratelná. Bohužel ale řekl, že se nakonec nedočkáme nových informací v létě, jak bylo původně v plánu. Vývojáři jednoduše potřebují více času. Zato jsme však dostali nové concept arty, které si můžete prohlédnout výše. I ty jasně naznačují, že Remedy tentokrát vytváří mnohem temnější a hororovější zážitek.

Alan Wake 2 míří na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama